Om mig


Hej, mit navn er Elvah.

Jeg er uddannet selvværdsvejleder, coach og mentor

Mit ønske er at hjælpe mødre med at få en bedre selvværdsfølelse, så de kan være de absolut bedste mødre for deres børn.

Jeg ved, hvad jeg snakker om; tidligere var jeg et sted i mit liv, hvor jeg ikke følte, at jeg passede ind i samfundet og dets normer. Når det handlede om at være mor, fandt jeg mig selv i en situation, hvor jeg ikke troede på mig eget værd som mor, og kunne være det forbillede som mit barn fortjener. Når du arbejder sammen med mig, vil du opleve, at jeg forstår dine behov og dit ønske om at komme videre i livet. Mine behandlingsformer søger at gøre op med gamle følelser og destruktive mønstre. Jeg har læst til selvværdsvejleder hos Joan Ørting i 2015, hvor jeg lærte at arbejde med hvordan man bygger sit selvværd op, sætter grænser og lytter til egne behov.

Det er vigtigt, at du kan tilgive sig selv og andre, hvis du vil bryde ud af dit eget fængsel. Jeg vil hjælpe dig med at acceptere fortiden og bruge energi på nutiden gennem coaching og vejledning, som din mentor .

Når du er færdig med et forløb hos mig vil du opdage fornyet energi og dermed også en ny og forbedret energi til dit barn. Hos Momfidence handler det nemlig om, at du skal have et bedre selvværd. Det smitter også af på dit barn. Du kan først være den mor du ønsker, når du begynder at passe på dig selv. Dit barns selvværd starter med dig.

Jeg kan også hjælpe dig med at blive MomFident.

Læs mere om hvad jeg kan tilbyde dig HER

Ansøg om en gratis samtale HER

Mange tak for en rigtig god e-bog. Virkelig god og nyttig læsning