Kan jeg hjælpe dig?

Kender du følelsen af ikke at være god nok? Får du dårlig samvittighed over ikke at være den mor, du ønsker at være? Har du svært ved at stå ved dig selv, hvis andre har en anden holdning end dig, når det handler om at være forældre?

Det kan være sårbart at være mor, og der kommer tit mange og nye følelser i spil.

Vil du gerne ændre de følelser, book en gratis session og se om et forløb hos mig kan hjælpe dig. Udfyld formlen nederst på siden, det er gratis og uforpligtende.

Det er en stor beslutning at investere i en coach, det har jeg fuld forståelse for. Jeg har selv arbejdet med forskellige coaches gennem tiden, og hver gang er jeg blevet overrasket over hvor meget jeg har rykket mig.

Derfor vil jeg gerne tilbyde dig en gratis samtale, hvor vi sammen finder ud af om jeg er den rigtige til at hjælpe dig.
Under samtalen finder du ud af:

  • Har vi den rigtige kemi?
  • hvad handler dine udfordringer om?
  • Hvad kan du forvente dig, af et forløb med mig.

Det  er vigtigt når du skal arbejde med dig selv, at du føler dig connected med din coach. Hvis du ikke føler dig tryg, hørt og forstået, så kan du heller ikke åbne op, derfor synes jeg at denne gratis samtale er så vigtigt.

Jeg arbejder kun med mennesker, jeg føler er klar til at tage aktion på deres liv, og som er villig til at skabe en forandring. Det vil en samtale med mig hjælpe dig med at afklare.  Ansøg ved at udfylde formlen neden for, det er gratis og uforpligtende.

Jeg ved hvad det kræver at lave om på gamle mønstre, ændre indgroede regler, og jeg vil elske at hjælpe dig.

Er du klar til forandringen? Ansøg om en gratis session, jeg vil glæde mig til at tale med dig..